fbpx

Affiliates

Doresti sa promovezi cel mai tare curs de Amazon din Romania? Si mai mult decat atat, sa si castigi FOARTE MULTI BANI facand asta? Atunci te afli in locul unde trebuie!

Recomanda cursul pe contul tau de social media, sau plateste pe cineva sa o faca pe contul lui, sau pur si simplu recomanda cursul unui prieten si el va primi un discount de la pretul total al cursului de 200 euro iar tu vei primi si TU la randul TAU 200 de euro!

DA! Ai auzit (ma rog, citit :D) bine! Pentru fiecare conversie cu succes atat cel care foloseste codul tau unic primeste o reducere de 200 de euro cat si tu.

Ce inseamna conversie? Adica cursul sa fie achizitionat cu codul tau de reducere si plata sa fie facuta integrala de catre clientul pe care tu l-ai gasit. Asta a fost tot! Si te-ai facut si cu 200 de euro in acest proces!

ATENTIE! Daca persoana recomandata de tine doreste sa plateasca in rate la mine pentru curs, atunci vei primi comisionul doar dupa ce ultima rata este achitata.

Este cu siguranta unul din cele mai bine platite programe de afiliati din lume! 200 de euro per conversie! Si nu doar ca TU esti platit foarte bine dar si clientul pe care il aduci are toate motivele sa foloseasca codul tau deoarece ii aduce si lui o reducere de 200 de euro.

Unde sa mai punem ca practic promovezi cel mai tare curs de Amazon din Romania care are sute de reviews EXCEPTIONALE!

Pentru mai multe detalii despre testimoniale si nu numai… arunca un ochi pe acest video.

Mai jos, voi raspunde la probabil cele mai comune intrebari care ai putea sa mi le adresezi.

  1. Cum te poti inscrie in programul meu de afiliati?

 Tot ce ai de facut este sa completezi formularul acesta cu toate datele tale. Iti vei putea personaliza singur cuponul de discount (dar nu OFF200 – de exemplu. Ci cat mai original. Eventual initialele numelui tau si cifre.)

Daca nu stii ce sa completezi intr-unul din campuri te rog sa dai un click pe semnul intrebarii din dreptul fiecarui camp si ti se vor afisa mai multe explicatii. Vezi imaginea de mai jos

Dupa ce ai fost aprobat si ai acces in dashboard va mai trebui sa faci un singur pas. Si anume sa ceri aprobare sa ti se genereze linkul de afiliati. ATENTIE! Eu nu iti pot genera linkul de afiliati daca tu nu faci cerere!

Te rog urmeaza pasii de mai jos:

Din dashboard-ul principal – click pe offers

Apoi la Visibility – click pe APPLY:

  • Trebuie sa fiu influencer ca sa  pot sa ma inscriu?

Nu! Oricine se poate inscrie. Poate ai un singur prieten care stii ca este interesat sa achizitioneze cursul meu. Te poti inscrie astfel incat sa obtii un discount pentru el dar si un profit pentru tine 🙂 .

  • Unde pot promova content pentru a atrage clienti?

Absolut oriunde! Poate ai un blog pe care obisnuiesti sa scrii si ai audienta acolo. Poate ai o pagina de instagram, sau de Facebook, sau un cont de TikTok sau YouTube. Poate ai mai multe conturi pe mai multe dintre retele de socializare mai sus mentionate si poti posta pe toate.

  • Daca nu am audienta, ce optiuni am?

Poate esti bun in a face reclama pe Facebook/Instagram/Tiktok. Cei mai mari affiliates nu au audiente. Dar stiu sa faca reclama mai ales pe retelele de socializare si este imposibil ca dupa 200 euro consumati (cat este comisionul tau pentru fiecare conversie) sa nu ai cel putin 2 conversii incat sa iesi pe plus. Revin din nou asupra aceluiasi aspect. Cursul asta este cel mai bun de pe piata. Scoate vanzatori noi aproape zilnic (vezi pe grup). Rata de succes este enorma. Deci nu e multa munca de convingere.

  • Alte idei de promovari.

Ar putea fii o idee buna inclusiv sa platesti un influencer cu o audienta mare pe TikTok, YouTube etc sa faca reclama la acest curs cu codul tau de reducere.

Shopping Cart